select
 
Supporterunionen for Britisk Fotball
Share/Save/Bookmark

Lookers Vauxhall Stadium

Klubb: Chester
Hjemmeside: http://www.chesterfc.com
Divisjon: National League North
By: Chester
Land: England
Publikumskapasitet: 5376
Åpnet: 1992
GoogleMapUrl: https://goo.gl/maps/96gxDpGsgMpRM9PW9

Siste 10 besøk på Lookers Vauxhall Stadium

  Roar Lunde  (25. januar 2020)
  Vidar Eilertsen  (12. januar 2019)
  Andreas Hellmann  (12. januar 2019)
  Roger Bollandsås  (18. september 2018)
  Frode Børresen  (8. september 2018)
  Svein O. N. Solum  (9. desember 2017)
  Vegard Størseth Holberg  (8. august 2017)
  Mikal Haugen  (29. april 2017)
  Eirik Martinsen  (1. januar 2017)
  Ola Toftaker  (5. mars 2016)

Beskrivelse

The Blues eller The Seals som klubben populært kalles spiller sine hjemmekamper på Deva Stadium som stod ferdig i 1992. Stadion har fått nytt sponsornavn fra 2015/16-sesongen: Lookers Vauxhall Stadium.

Chester FC ble grunnlagt i 1885 og spilte sine hjemmekamper på Sealand Road fra 1906 – 1990. Deretter fulgte to sesonger der de spilte sine hjemmekamper på Macclesfield sin hjemmebane, Moss Rose.
 
I 1983 skiftet klubben navn fra Chester FC til Chester City FC. I 2010, etter store økonomiske problemer, ble Chester City FC oppløst. Supporterne dannet da klubben på nytt under sitt gamle navn: Chester FC. Klubben eies i dag av supporterne.
 
Chesters argeste rivaler er Wrexham (rett over grensen til Wales) og Tranmere Rovers. Folk i Chester har særdeles lite til overs for walisere og det kan i denne sammenheng nevnes at det i selve byen er et klokketårn som har urskive på tre sider, men ikke mot den siden som vender mot Wales. En snål kuriositet i denne sammenheng er at selve banen til Chester ligger over grensen til Wales, mens front portene og hovedkontoret til stadion ligger i England.
 
Chester by ble grunnlagt av romerne under navnet Deva ved siden av elven Dee. Det er mye romersk historie i byen og det er mange turister som kommer til byen i denne anledning.Billettinfo og priser

18 pund / voksen.

Nærmeste jernbane- eller t-banestasjon

Chester jernbanestasjon er drøye 2 km fra stadion - så taxi er et godt alternativ.

Anbefalte puber og spisesteder i nærheten

Selve stadion ligger utenfor byen i en næringspark og i det området er det ikke mange puber. Det ligger en trivelig social klubb på selve stadion.

Midt i sentrum av Chester ligger sportspuben “Off The Wall” med god og rimelig mat pluss alle sportskanaler, mange skjermer og storskjerm i to etasjer.

Ellers så er Chester et smykke av en by og vel verdt et besøk!