select
 
Supporterunionen for Britisk Fotball
Share/Save/Bookmark

New Meadow Park

Klubb: Gloucester City
Hjemmeside: https://www.gloucestercityafc.com/
Divisjon: National League North
By: Gloucester
Land: England
Publikumskapasitet: 3648
Åpnet: 2020
GoogleMapUrl: https://goo.gl/maps/q3eVh7cwZGuiZiXw9

Siste 10 besøk på New Meadow Park

  Ola Toftaker  (9. oktober 2021)

Beskrivelse

Etter 13 års fravær er Gloucester City tilbake på gamle tomter. Klubben ble tvunget til å forlate Meadow Park i juli 2007 etter den største flommen i distriktet gjennom tidende hvor vannet stod helt opp til høyde med tverrliggerne på målene. I januar 2020 startet arbeidet med å bygge et nytt stadion på det samme område og 6. oktober ble den første offisielle kampen spilt da hjemmelaget slo Kettering Town 3-1 i National League South. 

Det nye stadionet har fått navnet New Meadow Park. Anlegget har en kapasitet på 3.648 tilskuere hvor 700 er sitteplasser under tak fordelt på to tribuner på den ene langsiden. I mellomtiden har Gloucester City spilt på fire forskjellige forskjellige stadioner. Det lengste oppholdet var fra 2010 til 2017 hvor klubben delte Whaddon Road med naboklubben Cheltenham Town. Fra 2017 til åpningen av New Meadow Park spilte Gloucester City på Jubilee Stadium i Evesham.

Billettinfo og priser

Se Gloucester Citys hjemmeside: www.gloucestercityafc.com

Nærmeste jernbane- eller t-banestasjon

New Meadow Park ligger ca. 2 kilometer fra jernbanestasjonen i Gloucester. Det er en snau halvtimes gange og banen er forholdsvis lett å finne.