select
 
Supporterunionen for Britisk Fotball
Share/Save/Bookmark

Boleyn Ground

Klubb: West Ham United
Hjemmeside: http://www.whufc.com
By: London
Land: England
Publikumskapasitet: 35333
Åpnet: 1904
Nedlagt:

Siste 10 besøk på Boleyn Ground

  Erlend Solem  (26. september 2016)
  Pål Karstensen  (10. mai 2016)
  Richard Aas  (10. mai 2016)
  Mads Furu  (10. mai 2016)
  Jan Christian Wikse  (7. mai 2016)
  Richard Aas  (7. mai 2016)
  Espen Engdal  (2. mars 2016)
  Richard Aas  (27. februar 2016)
  Rune Baastad-Teig  (27. februar 2016)
  Christian Johansen  (27. februar 2016)

Beskrivelse

West Hams Boleyn Ground har vært klubbens hjemmebane siden 1904. Stadion ligger i Newham i øst-London, nær Upton Park t-banestasjon. Banen går derfor gjerne under dette navnet. Boleyn Ground har gjennomgått flere ombygginger, spesielt på 1990-tallet. De to stå-tribunene bak mål ble erstattet av to etasjers sittetribuner - Bobby Moore Stand i sør, og Trevor Brooking Stand i nord. Bortefansen har sin plass på nedre del av den sistnevnte. Hovedtribunen ble revet og erstattet av en ny West Stand i 2001 – nå kalt Alpari Stand. Med sin kapasitet på 15 000 er den klart størst av tribunene på Boleyn Ground. Den huser dessuten klubb-kontorer, billettkontor, supporterbutikk og ikke minst klubbens hotell, hvor de to etasjene med VIP-bokser konverteres til hotellrom. Fasaden av tribunen er formet som West Hams klubbmerke, med to tårn som rammer inn hovedinngangen. På østsiden står East Stand, moderne for sin tid ved åpning i 1969, men nå moden for ombygging. Klubben har innhentet byggetillatelse for en ny East Stand, men det er lite trolig at planene blir iverksatt. West Ham har søkt om å få leie OL-stadion i Stratford fra 2014. Kapasiteten på Boleyn Ground er 35.016. Tilskuerrekorden er fra oktober 1970, da 42.322 var innenfor portene mot rivalen Tottenham.
 

Billettinfo og priser

Oppdatert billettinformasjon finnes alltid på www.whufc.com . Selv om kampene sjelden er utsolgt lang tid i forveien, er det anbefalt å være tidlig ute når billetter legges ut for ordinært salg.

Nærmeste jernbane- eller t-banestasjon

Nærmeste t-banestasjon er Upton Park, som ligger i sone 3 og betjenes av District Line og Hammersmith&City Line.
Fra stasjonen går man til høyre nedover Green Street. Boleyn Ground ligger på venstre hånd etter ca 400 meter.
Etter kamp kan det lønne seg å gå østover til neste t-banestasjon East Ham dersom man vil unngå lange køer. East Ham ligger ca 20 minutters gange fra stadion. Følg Barking Road østover til du kommer til Town Hall, og ta så til venstre opp High Street til stasjonen.

Anbefalte puber og spisesteder i nærheten

Nærmeste pub er the Boleyn, som ligger et stenkast unna stadion, i krysset Green Street / Barking Road. Her er det stor stemning før match, men regn med trengsel. Fra inngangen til puben har man utsikt til Champions-statuen i Barking Road, hvor West Hams VM-vinnere Martin Peters, Geoff Hurst og Bobby Moore har selskap av Ray Wilson. Det finnes flere puber i nærområdet. Hvis man ønsker en noe roligere opplading til kamp, men fortsatt god stemning, kan anbefales Millers Well i Barking Road ved Town Hall og ikke minst the Black Lion ved Plaistow t-banestasjon.