select
 
Supporterunionen for Britisk Fotball
Share/Save/Bookmark

Nyheter

Millenium Stadium i Cardiff teller ikke lenger som en gyldig bane. Det har sammenheng med at det ikke er blitt spilt en kamp der siden 2012, og det er følgelig ikke lenger mulig å besøke banen. Millenium Stadium ble i sin tid brukt til ligacup/FA cupfinaler da Wembley Stadium var under ombygging. I de siste årene har det walisiske landslaget spilt sine hjemmekamper på Cardiff City Stadium og Liberty Stadium i Swansea.

Tottenham Hotspur spiller høsten 2018 alle sine kamper på Wembley. Besøk på Wembley under andre kamper regnes som besøk på Wembley Stadium.

Følgende sponsornavn gjelder for sesongen 2018/19:

  • Carabao Cup (engelsk ligacup)
  • Checkatrade Trophy Cup (cup for lavere divisjoner i England)
  • Betfred Cup (skotsk ligacup)
  • Scottish Challenge Cup (cup for lavere divisjoner i Skottland)

Mange banehoppere har en målsetting om å besøke de 92 banene i de fire øverste divisjonene i England. Fra og med 2015/16 sesongen finnes det en separat liste med oversikt over hvem som har besøkt de disse banene. Listen finnes under menyen Club 92. Når du har greit kunststykket å besøke alle 92 banene, vil du motta en pins fra SBF. Club 92 pins. Den vil normalt bli delt ut på årsmøtet til SBF. Normalt første helgen i november hvert år. Du vil i god tid bli invitert til årsmøtet av en representant fra styret i SBF.