select
 
Supporterunionen for Britisk Fotball
Share/Save/Bookmark

Nyheter

I England var det fem klubber som i løpet av sesongen 2020/21 åpnet ny bane:  Brentford (Premier League), AFC Wimbledon (League One), Gloucester City (National League South) Boston United (National League North) og York City (National League North). 

Coventry City  flytter fra sesongen 2021/22 tilbake til sin tidligere hjemmebane Ricoh Arena.

Macclesfield Town ble i slutten av september 2020 ekskludert fra National League. Klubben har slitt økonomisk i mange sesonger og hadde en gjeld den ikke klarte å betjene. Som en følge av dette spilles National League i sesongen 2021/22 med 23 klubber mot normalt 24. 

Queen's Park har inngått en avtale med Partick Thistle om å spille sine hjemmekamper i sesongen 2021/22 på sistnevntes bane Energy Check Stadium at Firhill mens nødvendige oppgraderinger blir gjort på "Lesser Hampden".

Kelty Hearts er en ny klubb i Scottish League Two fra sesongen 2021/22 og erstatter Brechin City.

Fra og med sesongen 2021/22 vil også banebesøk i Women's Super League telle. Det er totalt tolv baner i denne divisjonen.

Millenium Stadium i Cardiff teller ikke lenger som en gyldig bane. Det har sammenheng med at det ikke er blitt spilt en kamp der siden 2012, og det er følgelig ikke lenger mulig å besøke banen. Millenium Stadium ble i sin tid brukt til ligacup/FA cupfinaler da Wembley Stadium var under ombygging. I de siste årene har det walisiske landslaget spilt sine hjemmekamper på Cardiff City Stadium og Liberty Stadium i Swansea.

Mange banehoppere har en målsetting om å besøke de 92 banene i de fire øverste divisjonene i England. Fra og med 2015/16 sesongen finnes det en separat liste med oversikt over hvem som har besøkt de disse banene. Listen finnes under menyen Club 92