select
 
Supporterunionen for Britisk Fotball
Share/Save/Bookmark

Nyheter

Millenium Stadium i Cardiff teller ikke lenger som en gyldig bane. Det har sammenheng med at det ikke er blitt spilt en kamp der siden 2012, og det er følgelig ikke lenger mulig å besøke banen. Millenium Stadium ble i sin tid brukt til ligacup/FA cupfinaler da Wembley Stadium var under ombygging. I de siste årene har det walisiske landslaget spilt sine hjemmekamper på Cardiff City Stadium og Liberty Stadium i Swansea.

Dulwich Hamlet rykket opp til National League South foran sesongen 2018/19. Frem til desember har klubben måttet spille sine hjemmekamper på Imperial Fields (som er hjemmebanen til Tooting & Mitcham). Første kamp på klubbens egen bane, Chamipion Hill, var mot Eastbourne Borough 26. desember 2018 og fra denne datoen teller ikke tidligere besøk på Imperial Fields.

Etter flere måneder med forsinkelser, kunne Tottenham Hotspur endelig åpne sin nye bane med kamp  mot Crystal Palace 3. april 2019. Tottenham Hotspur har spilt sine hjemmekamper på Wembley Stadium mens den nye banen, Tottenham Hotspur Stadium, har vært under bygging. Kamper sett på Wembley Stadium teller som besøk på denne banen.

Følgende sponsornavn gjelder for sesongen 2018/19:

  • Carabao Cup (engelsk ligacup)
  • Checkatrade Trophy Cup (cup for lavere divisjoner i England)
  • Betfred Cup (skotsk ligacup)
  • Scottish Challenge Cup (cup for lavere divisjoner i Skottland)

Mange banehoppere har en målsetting om å besøke de 92 banene i de fire øverste divisjonene i England. Fra og med 2015/16 sesongen finnes det en separat liste med oversikt over hvem som har besøkt de disse banene. Listen finnes under menyen Club 92. Når du har greit kunststykket å besøke alle 92 banene, vil du motta en pins fra SBF. Club 92 pins. Den vil normalt bli delt ut på årsmøtet til SBF. Normalt første helgen i november hvert år. Du vil i god tid bli invitert til årsmøtet av en representant fra styret i SBF.