select
 
Supporterunionen for Britisk Fotball
Share/Save/Bookmark

Nyheter


Millenium Stadium i Cardiff teller ikke lenger som en gyldig bane. Det har sammenheng med at det ikke er blitt spilt en kamp der siden 2012, og det er følgelig ikke lenger mulig å besøke banen. Millenium Stadium ble i sin tid brukt til ligacup/FA cupfinaler da Wembley Stadium var under ombygging. I de siste årene har det walisiske landslaget spilt sine hjemmekamper på Cardiff City Stadium og Liberty Stadium i Swansea.

Tottenham spiller sesongen 2017/2018 alle sine kamper på Wembley. Besøk på Wembley når Tottenham er hjemmelag vil regnes som besøk på både Tottenham og Wembley. Besøk på Wembley under andre kamper regnes kun som besøk på Wembley.

I sesongen 2017/18 vil følgende bane bli brukt av to klubber: 

  • Abbey Business Stadium i Cheltenham Spa deles mellom Cheltenhamn Town og Gloucester City

Mange banehoppere har en målsetting om å besøke de 92 banene i de fire øverste divisjonene i England. Fra og med 2015/16 sesongen finnes det en separat liste med oversikt over hvem som har besøkt de disse banene. Listen finnes under menyen Club 92.

1883 Darlington flyttet 26.12.2016 til ny bane. Banen heter Blackwell Meadows i Darlington. Tidligere besøk på 1883  Darlingtons tidligere bane er derfor ikke gyldig lenger.