select
 
Supporterunionen for Britisk Fotball
Share/Save/Bookmark

Breyer Group Stadium

Klubb: Leyton Orient
Hjemmeside: http://www.leytonorient.com
Divisjon: League One
By: London
Land: England
Publikumskapasitet: 9271
Åpnet: 1937
GoogleMapUrl: https://goo.gl/maps/crKdrQxRb7197mpN9

Siste 10 besøk på Breyer Group Stadium

  Jan Henrik Mo  (20. april 2024)
  Jan Lund  (27. februar 2024)
  Odin Henrikssen  (3. februar 2024)
  Per-Gunnar Nilsson  (29. desember 2023)
  Arild Svardal  (7. oktober 2023)
  Jan Erik Kristoffersen  (26. august 2023)
  Torbjørn Grunni Dahl  (10. april 2023)
  Daniel Guddal  (10. april 2023)
  Ove Guddal  (10. april 2023)
  Trond Ludvigsen  (1. april 2023)

Beskrivelse

Det er mange som fremdeles kaller Leyton Orients bane for Brisbane Road, men det offisielle navnet er nå Breyer Group Stadium. Banen ble åpnet i 1937 og har vært klubbens hjemmebane siden.   På slutten av 2000 tallet ble det gjort omfattende endringer på Breyer Group Stadium, og tre av tribunene ble bygget siden 1999. Den gamle hovedtribunen (East Stand) er fra 1956 og «bryter» med resten av anlegget siden den gamle takkonstruksjonen er blitt beholdt. For å finansiere utbyggingen ble det bygget leiligheter i tilknytning til banen. Dette er unikt i det konservative England!  Kapasiteten på stadionet er 9.271, mens tilskuerrekorden er 34.345 fra januar 1964 da rivalen West Ham United var motstander i FA Cupen. 

Billettinfo og priser

Det er som regel ikke noe problem å få tak i billetter til hjemmekampene til The O's. Det er sjeldent utsolgt på Beyer Group Stadium, så vanligvis er det bare å møte opp i bilettluken på stadionen, men det skader jo å kjøpe billettene online på forhånd. Billigere er det også. Kjøp billetter online på www.leytonorient.com.
Enkelte kamper kan være såkalt "All ticket". Det vil si at det IKKE selges billetter på kampdagen, altså så må man forhåndskjøpe billetter. Dette kan gjelde nabooppgjør, og det som kan betegnes som "hat-oppgjør". Dette er en vanlig måte å gjøre det i England, for å hindre bråk og annen trøbbel.
Sjekk altså opp på www.leytonorient.com, om kampen er All-ticket, eller om det selges billetter på kampdagen. Billettene koster fra £21 til £40, alt etter plassering og om de er forhåndskjøpt.

Nærmeste jernbane- eller t-banestasjon

Det er ganske så greit å ta seg ut til Leyton i Øst-London for å dra på kamp med The O's. Det greieste er nok å hive seg på undergrunnen og ta den ut til stasjonen Leyton. Man tar Central Line, det er den røde linjen, østover til stasjonen som er Leyton. Derfra er det knappe 10 minutter å gå til Brisbane Road, eller Breyer Group Stadium, som den heter i dag.
Når man kommer ut av undergrunnstasjonen, så skal man over broen til høyre, og følge veien nedover. Du går da langs High Road. Denne veien svinger seg svakt venstre, og når den begynner å svinge svakt høyre, så har du en park, Coronation Gardens, på venstre hånd. Etter parken kan du ta en av veiene mot venstre, så vil du treffe stadionen ganske så greit. Østsiden av stadionen er den gamle delen, mens vestsiden er nybygd, og der vil du finne billettsalget og supporterpuben.

Anbefalte puber og spisesteder i nærheten

At man drar på puben før kamp, er jo en selvfølge, og det gjelder jo også i Leyton!
Er man først i London, så er jo utvalget stort, men kan tar gjerne turen ut til Leyton, og får med seg kampstemningen før kampene.
Vi vil jo selvfølgelig anbefale å dra til "The Supporters Club bar", som ligger på stadion. Den er åpen for både hjemme- og bortesupportere, men kan bli ganske så full på kampdager, og da er det restriksjoner. £1 for å komme inn på kampdager, og hvis du sier til mannen i døra at du er tilreisende fra Skandinavia, og hvis du i tillegg er registrert medlem hos oss, så pleier det å la seg løse. Flott bar, med godt utvalg og god stemning før kamp. Supporterbaren vant CAMRA-prisen for 2008. CAMRA står for Campaign for Real Ale.
En annen mulighet er puben "The Coach and horses", som ligger i nærheten av stadionen. Den ligger i 391High Road, og går for å være en fotballpub på kampdagene. Der vil man nok finne andre likesinnede.