select
 
Supporterunionen for Britisk Fotball
Share/Save/Bookmark

Brisbane Road

Klubb: Tottenham Hotspur Women
Hjemmeside: https://www.tottenhamhotspur.com/teams/women/players/
Divisjon: Women's Super League
By: London
Land: England
Old name: Breyer Group Stadium
Publikumskapasitet: 9271
Åpnet: 1937
GoogleMapUrl: https://goo.gl/maps/crKdrQxRb7197mpN9

Siste 10 besøk på Brisbane Road

  Knut Aasland  (10. mars 2024)
  Harald Ivan Nielsen  (10. mars 2024)
  Christoffer Nygaard  (28. januar 2024)
  Odd Arne Bedin  (10. desember 2023)
  Dag Håkon Hellevik  (5. november 2023)
  Lars Ødegaard  (23. april 2023)
  Gaute Lyster  (23. april 2023)
  Ola Toftaker  (23. april 2023)
  Odd Hanstvedt  (23. april 2023)
  Steinar Tungen  (26. februar 2023)

Beskrivelse

Tottenham Hotspur Women spiller fra 2022/2023-sesongen på Brisbane Road (Leyton Orients hjemmebane). Offisielt heter Brisbane Road nå Breyer Group Stadium, pga. sponsoravtaler. I 2021/2022 spilte Spurs Ladies på Barnets stadion The Hive i Nord-London, men de har altså nå bestemt seg for bytte til Øst-London. Kvinnelagets kamper spilles vanligvis på søndager, dersom kampen ikke krasjer i tidspunkt med herrelagets hjemmekamp. Det er heller ikke vanlig å servere alkohol inne på stadion før og i pausen av kvinnekamper, slik at det kan være at du må oppsøke en pub før du betaler inngangsbillett i turnstilen på Brisbane Road.

Nærmeste jernbane- eller t-banestasjon

Det er ganske greit å ta seg ut til Leyton i Øst-London for å dra på kamp med The O's eller Spurs Ladies. Det enkleste er nok å ta undergrunnsbanen ut til stasjonen Leyton. Man tar Central Line, det er den røde linjen, østover til stasjonen som enkelt og greit heter Leyton. Derfra er det knappe ti minutter å gå til Brisbane Road, eller Breyer Group Stadium, som den heter i dag.
Når man kommer ut av undergrunnsstasjonen, skal man over broen til høyre, og deretter skal man følge veien nedover. Du går da langs High Road. Denne veien svinger seg svakt mot venstre, og når den begynner å svinge svakt mot høyre, vil du få en park, Coronation Gardens, på venstre hånd. Etter parken kan du ta en av veiene mot venstre, og da vil du treffe stadionet ganske så greit. Østsida av stadion er den gamle delen, mens vestsida er nybygd, og der vil du finne billettsalget og supporterpuben.

Anbefalte puber og spisesteder i nærheten

At man drar på pub før kamp, er jo en selvfølge, og det gjelder også i Leyton. Er man først i London, er utvalget stort, men man kan gjerne ta turen ut til Leyton, og få med seg kampstemningen før avspark der.
Vi vil selvfølgelig anbefale å dra til "The Supporters Club bar", som ligger på stadion. Den er åpen for både hjemme- og bortesupportere, men kan bli ganske full på kampdager, og da er det restriksjoner. De tar £1 for å komme inn på kampdager, og hvis du sier til mannen i døra at du er tilreisende fra Skandinavia, og hvis du i tillegg er registrert medlem hos Leyton Orient, pleier det å la seg løse. Det er en flott bar, med godt utvalg og god stemning før kamp. Supporterbaren vant CAMRA-prisen for 2008. CAMRA står for Campaign for Real Ale.
En annen mulighet er puben "The Coach and horses", som ligger i nærheten av stadion. Den ligger i 391High Road, og går for å være en fotballpub på kampdagene. Der vil man nok finne andre likesinnede.