select
 
Supporterunionen for Britisk Fotball
Share/Save/Bookmark

Emirates Stadium

Klubb: Arsenal
Hjemmeside: http://www.arsenal.co.uk
Divisjon: Premier League
By: London
Land: England
Publikumskapasitet: 60432
Åpnet: 2006
GoogleMapUrl: https://www.google.com/maps/@51.555064,-0.108431,15z?hl=no-NO

Siste 10 besøk på Emirates Stadium

  Odin Henrikssen  (11. november 2018)
  Martin Faksvaag Molden  (11. november 2018)
  Mikal Haugen  (8. november 2018)
  Jan Haugen  (8. november 2018)
  Sjur Hermanrud  (3. november 2018)
  Svein Nilsen  (22. oktober 2018)
  Odin Henrikssen  (23. september 2018)
  Erlend Lægreid  (23. september 2018)
  Stig A. Vangsnes  (23. september 2018)
  Bjørn Soleng  (20. september 2018)

Beskrivelse

Emirates Stadium ble innviet sommeren 2006 og er en av de mest moderne banene på «balløya». Banen ligger i bydelen Islington i Nord London. Kapasiteten er på 60100,og det gjør den til den nest største i PL. Selv om banen er innebygd har alle sidene fått samme navne som legendariske Highbury, nemlig Clock End, North Bank, East og West stand. Emirates Stadium har utallige muligheter for å få seg en matbit og noe å drikke. Har man lyst til å se bak murene er det omvisning hver dag. Klubben har også et eget museum som er verdt et besøk.
 

Billettinfo og priser

Man kan gå inn på Arsenal sin hjemmeside www.arsenal.co.uk og finne informasjon om billetter der. Der ligger det priser og hvilke mulighet man har for å få tak i billett. På kampdager selges det ikke billetter på stadion, så det man da får tak i er svartebørs salg. Arsenal Norway har en meget god tilgang til billetter, men de selger kun til sine medlemmer.

Nærmeste jernbane- eller t-banestasjon

Emirates Stadium er en av, om ikke den, banen det er lettest å komme seg til og fra. Hele fire undergrunnsstasjoner ligger under 15. min. gange fra stadion. Fra de to nærmeste, Arsenal og Holloway Road, bruker man kun fem min. frem til murene. Disse to ligger på Piccadilly Line. Finsbury Park betjenes av linjene Piccadilly og Victoria Line. Den siste er Highbury & Islington som betjenes av Victoria Line. De to sistnevnte er også jernbane stasjoner.

Anbefalte puber og spisesteder i nærheten

Den du finner flest nordmenn på er The Gunners i Blackstock Road. I samme gate finner du Bank of Friendshsip som er «The local» i området. På en dag Arsenal ikke spiller kamp er Puben et must å besøke. Arsenal London Branch har en egen Pub som ligger i St. Thomas’s Road 154. Her er det stinn brakke og her oser det historie og tradisjon. I gaten Holloway Road kan man besøke The Coronet og Herbert Chapman. Om man holder med motstander laget er Drayton Park Puben å oppsøke.

Har man litt tid til overs bør man gå de 150m for å se hvordan Highbury, som var klubbens hjemmebane i 93 år, nå er bygget om til leiligheter. Ettersom både East Stand og West Stand er vernet står fasedene igjen.