select
 
Supporterunionen for Britisk Fotball
Share/Save/Bookmark

Emirates Stadium

Klubb: Arsenal
Hjemmeside: http://www.arsenal.co.uk
Divisjon: Premier League
By: London
Land: England
Publikumskapasitet: 60432
Åpnet: 2006
GoogleMapUrl: https://goo.gl/maps/upN148eViqUJy6zi9

Siste 10 besøk på Emirates Stadium

  Roger Karlsen  (3. april 2024)
  Jørn Ødegård  (24. februar 2024)
  Tom Roger Johansen  (7. januar 2024)
  Magne Sanden  (11. november 2023)
  Amund Søderholm  (8. november 2023)
  Joakim Rødven  (28. oktober 2023)
  Joakim Rødven  (21. april 2023)
  Ola Nylend  (1. april 2023)
  Steinar Tungen  (1. april 2023)
  Tom Ovnerud  (22. januar 2023)

Beskrivelse

Emirates Stadium ble innviet sommeren 2006 og er en av de mest moderne banene på «balløya». Banen ligger i bydelen Islington i Nord London. Kapasiteten er på 60432, og det gjør den til en av de største stadionene i England.. Selv om banen er innebygd har alle sidene fått samme navne som legendariske Highbury, nemlig Clock End, North Bank, East og West stand. Emirates Stadium har utallige muligheter for å få seg en matbit og noe å drikke. Har man lyst til å se bak murene er det omvisning hver dag. Klubben har også et eget museum som er verdt et besøk.
 

Billettinfo og priser

Man kan gå inn på Arsenal sin hjemmeside www.arsenal.co.uk og finne informasjon om billetter der. Der ligger det priser og hvilke muligheter man har for å få tak i billett. På kampdager selges det ikke billetter på stadion, så det man da får tak i er svartebørs salg. Arsenal Norway har en meget god tilgang til billetter, men de selger kun til sine medlemmer.

Nærmeste jernbane- eller t-banestasjon

Emirates Stadium er en av, om ikke den, banen det er lettest å komme seg til og fra. Hele fire undergrunnsstasjoner ligger under 15 minutters gange fra stadion. Fra de to nærmeste, Arsenal og Holloway Road, bruker man kun fem minutter frem til murene. Disse to ligger på Piccadilly Line. Finsbury Park betjenes av linjene Piccadilly og Victoria Line. Den siste er Highbury & Islington som betjenes av Victoria Line. De to sistnevnte er også jernbanestasjoner.

Anbefalte puber og spisesteder i nærheten

Den du finner flest nordmenn på er The Gunners i Blackstock Road. I samme gate finner du Bank of Friendship som er «the local» i området. På en dag Arsenal ikke spiller kamp er puben et "must" å besøke. Arsenal London Branch har en egen pub som ligger i St. Thomas’s Road 154. Her er det stinn brakke og her oser det historie og tradisjon. I gaten Holloway Road kan man besøke The Coronet og Herbert Chapman. Om man holder med motstander laget er Drayton Park puben å oppsøke.

Har man litt tid til overs bør man gå 150 meter for å se hvordan Highbury, som var klubbens hjemmebane i 93 år, nå er bygget om til leiligheter. Ettersom både East Stand og West Stand er vernet står fasadene igjen.