select
 
Supporterunionen for Britisk Fotball
Share/Save/Bookmark

Fratton Park

Klubb: Portsmouth
Hjemmeside: http://www.portsmouthfc.co.uk
Divisjon: League One
By: Portsmouth
Land: England
Publikumskapasitet: 21100
Åpnet: 1898
GoogleMapUrl: https://goo.gl/maps/xsxwVc5XwegQHyZMA

Siste 10 besøk på Fratton Park

  Mikael Mellquist  (1. november 2022)
  Øystein Wolf  (1. november 2022)
  Morten Hagen Blokkdal  (29. oktober 2022)
  Morten Hagen Blokkdal  (29. oktober 2022)
  Morten Hagen Blokkdal  (29. oktober 2022)
  Morten Hagen Blokkdal  (29. oktober 2022)
  Morten Hagen Blokkdal  (29. oktober 2022)
  Morten Hagen Blokkdal  (29. oktober 2022)
  Nils Skjelstad  (25. oktober 2022)
  Bent Uvaag Johansen  (12. april 2022)

Beskrivelse

Fratton Park har vært Portsmouth Football Clubs hjem siden klubben ble stiftet i 1898 - og selv om det er gjort diverse oppgraderinger i løpet av årene bærer den preg av å være gammel og slitt. Fratton Park har fire tribuner og alle plassene er nå sitteplasser. Banen går fra øst mot vest. Den største og mest moderne tribunen er Fratton End - bak målet i vestre endre. Den skifter stadig navn etter sponsorer, men kalles bare Fratton End. Langsidene heter henholdsvis North Stand og South Stand, mens tribunen bak det østre målet kalles Milton End. Her sitter bortefansen og det er nå omsider kommer tak også over denne tribunen. Milton End er den klart minste tribunen og den skifter i likhet med Fratton End navn jevnlig (etter sponsorer). Det ble spilt OL-fotball på Fratton Park i 1948 og i 1903 spilte England landskamp mot Wales her. Det har også  blitt spilt en del u-landskamper og kvinnelandskamper på Fratton Park. Tilskuerrekorden er 51,385. Den ble satt i en FA-cupkamp mot Derby County i 1949. Kapasiteten i dag er 21.100. Adressen til Fratton Park er: Frogmore Road, Portsmouth PO4 8RA. Det har vært en rekke planer om å bygge ny stadion og det har vært en rekke planer om å bygge om på Fratton Park. Alle planer er derimot skrinlagt eller lagt på is. Stadige eierskifter og økonomisk kaos gjør at klubben har mer enn nok med å holde hodet over vannet.
 
 

Billettinfo og priser

På Pompeys hjemmeside, www.portsmouthfc.co.uk , finner en informasjon om billetter og priser. Her kan du også kjøpe billetter. Etter nedrykket fra Premier League er det ikke noe problem å få tak i billetter til Pompeys hjemmekamper. Unntaket er om det skulle være lokaloppgjør, eller en spesielt viktig kamp med tanke på opprykk/nedrykk/cup.

Nærmeste jernbane- eller t-banestasjon

Fratton. Når du hopper av her er du få minutters gange unna Fratton Park. Du ser flomlysene på god avstand. Enkelt å finne fram. Byens hovedjernbanestasjon er Portsmouth & Subsea og togturen derfra til Fratton tar kun fire minutter.

Anbefalte puber og spisesteder i nærheten

Mange puber å velge blant rundt Fratton Park. Den etter hvert så berømte John Portsmouth Football Cub Westwood holder til på Newcome Arms, men dette er en pub for hardbarkede Pompey-fans. Det samme gjelder Milton Arms. Ikke en pub for bortefans! Artillery Arms er en vennlig pub hvor Pompeys internettsupporterklubb møtes. Good Companion Pub er en vennlig pub hvor både hjemme- og bortefans omgås.