select
 
Supporterunionen for Britisk Fotball
Share/Save/Bookmark

Plainmmor

Klubb: Torquay United
Divisjon: National League
By: Torquay
Land: England
Publikumskapasitet: 6500
Åpnet: 1921
GoogleMapUrl: https://goo.gl/maps/akzyh46FGdSAE97UA

Siste 10 besøk på Plainmmor

  Atle Husom  (24. september 2019)
  Svein O. N. Solum  (20. oktober 2018)
  Steinar Tungen  (13. oktober 2018)
  Leif Konrad Borsheim  (29. september 2018)
  Bjørn Ove Hersdal  (14. august 2018)
  Trond Fuhre  (7. august 2018)
  Ove Guddal  (7. august 2018)
  Frode Trolsrud Berg  (5. mars 2016)
  Steinar Tungen  (6. oktober 2015)
  Ola Toftaker  (5. september 2015)

Beskrivelse

Plainmoor er en av de minste banene i ligaen, med plass til rundt 6500 tilskuere, men likevel er det uhyre sjelden det blir trangt om plassen. Ny av året  (åpnet i juli 2012) er hovedtribunen Bristow's Bench, en moderne sittetribune med gode fasiliteter og god sikt. På motsatt side finnes Popside, ståplasser for de mest ihuga hjemmesupporterne, og det er her lyden kommer fra. Litt spesielt er det at familietribune, VIP-bokser og direktørtribune er bak det ene målet. Bortesupporterne har hele Babbacombe End, rundt 1000 ståplasser bak motsatt mål. Det er billettkontor og en liten supportershop der man får alt man trenger som Torquay-supporter. Plainmoor er i det hele tatt en trygg og  trivelig stadion å komme til både som borte- og hjemmesupporter. Dra gjerne tidlig eller sent i sesongen, Torquay ligger svært skjermet, og har faktisk sitt eget mikroklima som er betydelig varmere enn området rundt! 

Billettinfo og priser

Voksne £17 - 20, barn under 16 £6

Nærmeste jernbane- eller t-banestasjon

Nærmeste stasjon er Torre Station, men det er langt mer praktisk å gå av toget på Torquay Station nærmere sentrum. Plainmoor ligger høyt over Torquay, og det er en drøy spasertur i motbake, så taxi er absolutt å anbefale. Det koster rundt £6 fra en av de mange holdeplassene i sentrum.

Anbefalte puber og spisesteder i nærheten

Bots & Laces ligger i enden av familietribunen, og bortefans er hjertelig velkomne. Her er det god stemning og som regel greit med plass. For dem som sverger til engelsk øl fra håndpumper er det imidlertid ikke stedet, da er Union Inn i St Marychurch Road, et lite steinkast fra stadion, bedre. Her samles hjemmefansen før og etter kamp, men også her er alle velkomne. Puben drives for øvrig av en svoren Bristol Rovers-supporter... Det er flere alternativer i samme gate, og også i bydelen St Marychurch 10 minutters gange fra Plainmoor. Nede i sentrum er det et rikt utvalg av skjenkesteder langs havnepromenaden.